Imunoplex
Tinkture
Imamo 25 gostiju na mreži
Home KNJIGE Knjige - Zivot i zdravlje Ko si ti kad te niko ne vidi?
Ko si ti kad te niko ne vidi?
Ko si ti kad te niko ne vidi?

 

 

 

Ko si ti kad te niko ne vidi? (Bil Hajbels)

Cena: 550 dinara.

Meki povez. 105 strana

Odlomak - Ko si ti kad te niko ne vidi.pdf

 

 

 

 

 

 


Naruci

Karakter nije ono što smo učinili, nije uspeh ili dostignuće, to nije slika koju drugi imaju o nama. Karakter je ono što jesmo kada nas niko ne posmatra.

Pred nama je knjiga koja nas iskreno, ozbiljno, ali i duhovito poziva da se suočimo sa suštinom svog bića. Kroz prisan i otvoren pristup čitaocima, pisac Bil Hajbels ponire u suštinsko značenje vrlina koje obeležavaju zrelost i snagu čovekovog karaktera, poput hrabrosti, discipline, istrajnosti, vernosti viziji. Time on ukazuje na temeljne činioce duševnogi duhovnog zdravlja čoveka.

Posebna je vrednost ove knjige u tome što ljubav, kao temeljnu vrlinu karaktera, sagledava celovito, iz psihološkog, društvenog i teološkog ugla:  autor raskrinkava plitku sentimentalnu i impresionističku definiciju ljubavi, svojstvenu savremenoj konzumentskoj kulturi, i poziva nas da otkrijemo ljubav koja je je nežna kada saoseća, principijelna kada se bori za voljenu osobu i za istinu u međusobnim odnosima, požrtvovna jer voli da daje, radikalna kada odbija da prestane i odustane bez obzira na cenu.

U vremenu kada sveopšta beskarakternost razara pojedince, porodice i čitavo društvo, izgradnja postojanog i zrelog karaktera postaje uslov opstanka.


 
FacebookMySpaceTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Najnovije Vesti

Popularne Teme

Dobrodosli na Eden.rs

 

Copyright © 2010 Eden. All Rights Reserved.
Design: Minerva Plus!.