Imunoplex
Tinkture
Pitajte Lektora
Ciscenje Organizma - OKP Paket
Porodicni Kutak
Stado
Moj Heroj
Imamo 21 gostiju na mreži
Home Category Table Čudesa stvaranja
Čudesa stvaranja PDF Štampa El. pošta
Napisao Goran Dozic   
ponedeljak, 21 maj 2012 12:03
Čudesa stvaranja

Čudesa stvaranja (Harun Jahi)

Cena: 880 dinara.

Meki povez. 200 strana. Dimenzije: 240 mm x 160 mm

Cudesa stvaranja - odlomak.pdf


Naruci

Kao dete najviše sam volela knjige o životinjama, o čudima i lepotama, prilagođenostima i umetnsti življenja ovih velikih i malih stvorenja. Zato sam i postala biolog (urednik I.K. „Eden“Rajna Stamenov Radosavljević).

Ako naučite svoju decu da uživaju u prirodi, kad jednom steknu tu naviku neće im trebati puno da bi se razonodili – samo odlazak u šetnju. Odvojićete ih od pogubnih igrica i zajedno sa njima uroniti u predivni svet Božijih stvorenja. Knjiga Čudesa stvaranja pomoći će Vam u tom plemenitom i ne lakom poslu.

U Čudesima stvaranja čekaju Vas mnoge životinje: kamila, muva čudesnih očju i komarac sa infracrvenom kamerom, pauk i mravi tkači, kameleon i pingvini, pa onda još mnoge od kojih su ljudi pokupili mnoštvo izuma koje koriste kao svoje: radar od slepog miša i sonar od delfina. Čak i cibzar i elisa helikoptera potiču od malih zverki. Tu su i majstori kamuflaže i vrhunske arhitekte: termiti i dabrovi. A da li znate kako se ptice orjentišu tokom seoba i izdržavaju tako duga putovanja?

A tokom osnovne škole deca dovoljno sazriju da mogu da nauče i ponešto o čudu oplodnje i nastanka bebe, uz vrhunske fotografije embriona u materici. Tu je i priča o neverovatnoj ratnoj mašineriji koja nas brani od mikroba – o našem imunom sistemu, zatim o sistemu za varenje, srcu, laboratoriji zvanoj jetra i drugim organskim sistemima.

I to još nije sve! Atmosfera kao čudesna zaštita, kruženje vode i oblaci od po 300.000 tona koji lebde, i na kraju – Svemir.

Ako Vas brine kako dete naučiti o Božijoj ljubavi u ovom uskomešalom i nesigurnom svetu, izaberite riznicu prirode za udžbenik!

Knjigu čudesa stvaranja, štampanu na 200 strana kvalitetnog papira u punom koloru, možete s ponosom odneti kao luksuzan poklon drugarima i malim rođacima za rođendan, a neće Vas koštati mnogo.


Poslednje ažurirano nedelja, 04 novembar 2018 08:26
 
FacebookMySpaceTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Najnovije Vesti

Popularne Teme

Dobrodosli na Eden.rs

PDF Štampa El. pošta
Napisao Administrator   
subota, 09 avgust 2008 16:46

Poslednje ažurirano utorak, 18 septembar 2012 11:07
 

Copyright © 2010 Eden. All Rights Reserved.
Design: Minerva Plus!.