Imunoplex
Tinkture
Moj Heroj
Soja Food
Jeknic.rs
Pitajte Lektora
Znakovi Pored Puta
Imamo 28 gostiju i 1 član na mreži
Home KNJIGE Knjige - Deca i porodica Heroji, kad život priča...
Heroji, kad život priča...
Heroji, kad život priča...

Heroji, kad život priča... (Grupa autora)

Izuzetne okolnosti izgrađuju ljude!

Cena: 400 dinara.

Meki povez. 140 strana. Dimenzije: 140 X 210 mm.

Heroji - odlomak.pdf

Naruci

Knjiga sadrži priče iz svakodnevnice roditelja dece sa invaliditetom, dece sa invaliditetom, kao i stručnih lica koja rade sa decom.

Priče jesu potresne, ali odišu vedrinom, optimizmom, nadom i pre svega NESEBIČNOM LJUBAVLJU.

Priče imaju za cilj da upoznaju ljude u Srbiji, koji su zdravi i čija su deca zdrava sa cinjenicom da pored njih žive porodice koje žude za onim što oni smatraju normalnim, čak i ne razmišljajući o bogatstvu koje imaju: o zdravlju.

 

Citati iz knjige:

''Nikada ne plačem pred drugima, moj osmeh pripada svima, a moje suze su samo moje. Ne volim da plačem pred drugima'', Biserka Gajić

''Učim od svoje dece svakoga dana. Zahvaljujući njima postala sam bolja, hrabrija i zadovoljnija -

izuzetne okolnosti izgrađuju ljude''. Violeta Trivunović

 

KOMENTARI NA KNJIGU:

Procitala. Divna, ma predivna. Kupicu je uskoro i prijateljima za poklon. Svako treba da procita.

Aleksandra Marić

Procitala, isplakala se i kako sam ponosna sto sam deo toga. Knjiga o stvarnim herojima zivota. Knjiga koja vas tera da se duboko zamislite nad paradoksom tog istog zivota. Andrea Radović

Knjiga je stigla u utorak-vec je procitana . Divna je, utisci su fantasticni...Toliko toga za divljenje.. Veliki pozdrav!

Rahela Kacina

Knjiga koja se cita u jednom dahu .Navodi na pomisao koliko je malo potrebno za srecu , svoju sopstvenu ali i kako mozes jednim osmehom mozda olaksati umor nekog ko se suocava sa problemima koji nisu nimalo jednostavni. Svaka od prica u knjizi nosi svoju tezinu i ujedno otkriva kako se roditelji bore za svoju decu uprkos mnogim preprekama.Sve pohvale za knjigu , moja topla preporuka svakom , posebno onima koji se ne susrecu sa ovakvom borbom .

Maja Tasić

Vrlo emotivna knjiga,poucna,pisana iz srca i duse. Kao majka tesko bolesnog deteta mogu samo da kazem veliko BRAVO! Bravo za autore, roditelje, a najvece bravo za nase andjele. Tatjana Kotarac Knjiga koja kroz priče koje život priča, objašnjava zašto ne okretati glavu kada sretnemo drugačiju osobu. Inače nosila sam je u Bg, na Banjici i davala sam i sestrama da je čitaju i pacijentima. Ne može svako da je pročita, ne zato što ne žele, već suviše emotivno doživljavaju sve to.

Nataša Petrov

Ko procita ovu divnu ali potresnu knjigu dusu ce isplakati zbog sudbine nevine dece koje je zivot stavio na veliko iskusenje zajedno sa roditeljima,zbog raznih bolesti.Nazalost u ovoj nasoj drzavi mnogi lekari se ophode prema njima kao prema "kolateralnoj steti" niko da adekvatno pomogne tim napacenim roditeljima.Toplo preporucujem ovu divnu knjigu.

 

Kako je nastala knjiga - https://www.youtube.com/watch?v=66Bm-FV4dqI

 

Sav prihod od knjige ide udruženje roditelja dece sa invaliditetom '' KLackalica'' www.klacklalica.com

 
FacebookMySpaceTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Najnovije Vesti

Popularne Teme

Dobrodosli na Eden.rs

 

Copyright © 2010 Eden. All Rights Reserved.
Design: Minerva Plus!.