Imunoplex
Tinkture
Imamo 24 gostiju na mreži
Home Dodaci ishrani
Dodaci Ishrani
Folivita

 

Folivita - Uputstvo za upotrebu

 
Imunoplex

IMUNOPLEX PAKETI HRANE

Ako ste do sada lečenje prepuštali isključivo lekovima, ovo je odlična prilika da se uverite kako raznolike supstance prisutne u hrani, koja čini Imunoplex paket, imaju snažan i dalekosežno povoljan uticaj na organizam.

Svaka uneta namirnica koja za svoje iskorišćavanje iziskuje više hranjivih sastojaka nego što sama pruža, smatra se antihranjivom.

- Da li i Vi većinu kalorija obezbeđujete unosom antihranjivih namirnica?

Razmišljajte o promeni svog životnog stila, naročito o promeni svojih prehrambenih navika, jer bolest se javlja kada preopterećenost organizma antihranjivim sastojcima nadmaši njegov kapacitet da sam sebe detoksikuje.

ŠTA JE IMUNOPLEX PAKET?

Imunoplex paket je praktičan potez lekara entuzijasta, koji svojim pacijentima omogućavaju da se kvalitetnom ishranom bore protiv bolesti. U saradnji sa nutricionistima osmislili smo Imunoplex program ishrane o čijem kvalitetu i efikasnosti ćete prosuditi već posle 20 dana njegove svakodnevne primene:

- Koristili smo raznovrsne sastojke: integralne žitarice, mahunarke, semenje, suvo voće, povrće... Sinergetsko delovanje sastojaka povoljno deluje na organizam – podstiče regeneraciju ćelija i povlačenje patoloških procesa.
- Ne morate da brinete gde da nabavite namirnice za svoj zdraviji jelovnik. Mi smo za vas pripremili većinu onog što trebate. "Imunoplex" paket obezbediće vam hranu za tri obroka, tokom dvadesetodnevnevnog sprovođenja dijete. Za svaki dan je navedeno uputstvo za pripremanje hrane, kao i spisak neophodnih namirnica za pripremu obroka.

KAKO DELUJE IMUNOPLEX ISHRANA

Zahvaljujući raznovrsnim sastojcima, koje sadrže, Imunopleks paketi hrane:
• detoksikuju organizam
• poboljšavaju cirkulaciju
• jačaju imuni sistem
• poboljšavaju probavu
• imaju laksativno dejstvo, pomaže kod hemoroida
• imaju diuretičko dejstvo
• revitalizuju kožu i jetru
• snižavaju nivo LDL holesterola, a povećavaju nivo HDL holesterola

„Mnogo lakše se odlučujemo za pilule nego za dosledno sprovođenje odgovarajuće dijete, što za posledicu otklanjanje simptoma bolesti i trenutno olakšanje. Ako ste i vi od onih koji su do sada lečenje prepuštali isključivo lekovima ovo je odlična prilika da se uverite kako mnogobrojne lekovite supstance prisutne u Imunopleks paketima imaju snažan i dalekosežno povoljan uticaj na organizam. Brojne fitohemikalije, udružene sa mineralima i vitaminima, podstiču regeneraciju ćelija i povlaćenje patoloških procesa. Kod mojih pacijenata pokazali su odlične rezultate u lečenju dijabetesa tipa 2, gojaznosti, poremećaja probave, cirkulacije..."
Dr Branislav Mihaljovic 

U NAŠOJ PONUDI:

IMUNOPLEX 1

Za poboljšanje opšteg stanja organizma.

Sadrži 17 kesica hrane koje su predviđene za dvadesetodnevnu ishranu, koja uključuje tri obroka dnevno.

IMUNOPLEX 2 PLUS

Za poboljšanje opšteg stanja organizma. Jednostavnija priprema.

Sadrži 30 kesica hrane koje su predviđene za dvadesetodnevnu ishranu, koja uključuje tri obroka dnevno. Zbog mlevenih sastojaka koji preovladavaju, obroci se brzo i jednostavno pripremaju.

IMUNOPLEX 3

Eliminisanje viška kilograma i poboljšanje opšteg stanja organizma.

Oslobodite suvišnih kilograma bez gladovanja. Eliminiše višak kilograma, podstiče zdravlje i dobro raspoloženje, a ne izgladnjuje i ne iscrpljuje. Sadrži 30 kesica hrane, koje su predviđen za dvadesetodnevnu ishranu koja uključuje tri obroka dnevno.

IMUNOPLEX 4

Bez glutenski paket.

Pogodaj je u slučaju celijakije ali i necelijakijskog nepodnošenja glutena. Sadrži 37 kesica hrane koje su predviđene za dvadesetodnevnu ishranu, koja uključuje tri obroka. Zbog mlevenih sastojaka koji preovladavaju, obroci se brzo i jednostavno pripremaju.

 


FacebookMySpaceTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Najnovije Vesti

Popularne Teme

Dobrodosli na Eden.rs

 

Copyright © 2010 Eden. All Rights Reserved.
Design: Minerva Plus!.