Imunoplex
Tinkture
Zdravlje i Sreca
Moja Biblioteka
Jeknic.rs
Stado
Pitajte Lektora
Imamo 47 gostiju na mreži
Kad žena zavoli
Kad žena zavoli Muž i žena su šezdeset godina živeli zajedno u braku i nijedno od njih nije krilo ništa od svog bračnog partnera. Bili su srećni, voleli se, razgovarali, pomagali jedno drugo. Među njima nije bilo tajni.
Ali supruga (tada već starica) je čuvala sanduk na ormaru i upozoravala više puta muža da ga ne otvara i ne pita šta je u njemu. Muž je poštovao njenu želju pa tako nije ni pokušavao da sazna šta se krije u sanduku, sve do onog dana kad mu je žena veoma oslabila i kad je doktor rekao da su joj dani odbrojani.
Tužan i nesrećan muž je počeo da razmišlja kako će postati udovac. Razgledao je stvari svoje žene koje je naumio da sačuva za uspomenu, kad pade mu pogled na sanduk. Uzeo ga je i odneo do kreveta na kom je ležala njegova bolesna žena, koja se ugledavši sanduk osmehnula. Uplakanih očiju, gledajući svog voljenog muža, kog će uskoro napustiti, rekla je: "Sad ga možeš otvoriti!"
Muž je otvorio sanduk i našao u njemu dve krpene lutke, igle za šivenje i 25.000 dolara, upitao je: "Zašto si čuvala ove stvari u sanduku?"
Odgovorila mu je šapatom: "Kad sam se udala majka mi je rekla da je tajna dobrog i uspešnog braka ostavljanje svađe i prepirke i posavetovala me da kad se god naljutim na tebe uzmem igle i konac i sašijem jednu lutku."
Muž je skoro zaplakao, pomislivši: "Samo dve lutke?! Znači za šezdeset godina braka samo dva puta se naljutila na mene?!"
Iako je bio tužan zato što mu je žena ležala na smrtnoj postelji osetio se srećno, jer je nije naljutio više od ta dva puta.. "Dobro" rekao je, "sad znam za lutke, ali šta je sa ovih 25.000 dolara?"

Odgovorila mu je, sakrivajući suze da ga ne bi još više rastužila: "Ovo je suma koju sam skupila prodajući lutke."


 
FacebookMySpaceTwitterDiggStumbleuponGoogle BookmarksLinkedin

Najnovije Vesti

Popularne Teme

Dobrodosli na Eden.rs

 

Copyright © 2010 Eden. All Rights Reserved.
Design: Minerva Plus!.